Технотранс се збогати со интерен аудитор за ИСО стандарди ( ISO 9001:2015, ISO 14001: 2015 и ISO 45001:2018 ). Главна заслуга за ова признание имa Анета Пандева

Post a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *