Нашите услуги вклучуваат

Лидери во логистиката

Основата на нашето работење претставува обезбедување на комплетен сет на логистички услуги кои во себе покрај организирање на секаков вид на транспорт, обезбедуваат и царинско посредување, складирање, манипулација на стока и советување при имплементација на пазарните пракси при избор на најефикасниот модел за нашите клиенти. Благодарение на долгогодишното искуство, современите технолошки решенија и развиената меѓународна мрежа на партнери, нашата главна цел е поедноставување на целокупниот логистички процес на Вашата компанија со достигнување на оптимално нови на трошоци.

Зошто сме...

Вистинскиот избор за Вас?

 • 01

  Најповолни решенија

  Ги изнаоѓаме најповолните решенија за Вашите транспортни и логистички потреби, притоа водејќи сметка за оптимизација на вкупните трошоци

 • 02

  Сигурна и брза услуга

  Ви овозможуваме сигурна и брза услуга прилагодена на Вашите индивидуални барања, по исклучително конкурентни цени

 • 03

  GPS следење на пратките

  Сите возила се опремени со софтвер за сателистко следење на пратките во превоз (GPS) со што ви овозможуваме комплетно следење, контрола и навремено информирање за статусот на Вашата пратка

Постојана ПОДДРШКА 24/7

  Поглед кон иднината

  Партнер за решавање на логистички предизвици

  img

  Нашата мисија

  Веруваме во избор на квалитетен и стручен кадар, користење на стекнато искуство, употреба на современа опрема и примена на најновите технологии, се со цел да овозможиме квалитетен и навремен одговор на сите потреби на клиентите. Преку партнерскиот однос со клиентите учиме, растеме и се развиваме заедно.

  img

  Нашата визија

  Нашата визија е заедно со Вас да ја достигнеме лидерската позиција во сегментот на логистички услуги во регионот.

  icon
  32,125 +
  испорачани пратки
  icon
  23,786 +
  поминати км годишно
  icon
  12,986 +
  пренесени тони стока
  icon
  250 +
  задоволни клиенти
  Нашите соработници за нас

  Што велат НАШИТЕ КЛИЕНТИ

  Новости

  Добијте ги најновите информации

  Контакт

  Секогаш тука за Вас

  Главна Канцеларија

  Добивајте известување на вашата електронска пошта