Ние сме вашето сигурно пристаниште

Бродски Транспорт

Бродскиот превоз е клучна алатка при транспорт на пратки во прекуокенските дестинаци. Доколку имате потреба од ваков вид на превоз Технотранс може да Ви обезбеди комбиниран и дедициран начин на бродски превоз. Нашиот возен парк е обезбеден со возила кои можат да извршат превоз од и до било кое пристаниште.

Дополнително нашиот тим е комплетно остручен за сите царински формалности поврзани со овој вид на превоз. Наши соработници се бројни бродски агенти шитум Европа и светот со што Ви гарантираме беспрекорна услуга.

Во рамките на нашата услуга Ви нудиме:

  • Пакување, натовар и растовар на пратките;
  • Складирање на пратката до поагање на бродот;
  • Ефикасен и безбеден превоз од/до пристаниште;
  • Подготовка на целокупната неопходна документација;
  • Брза увозна / извозна царинска услуга;
  • Договарање на превозот со бродките компании;
  • Планирање на најкратката рута на превозот;
  • Следење на движењето на пратката од/до посакуваната дестинација.

Во согласност со Вашите потреби, можеме да Ви понудиме полн контејнерски превоз (FCL) и збирен контејнерски превоз (LCL). Исто така, нудиме осигурување при овој вид на транспорт.

Контакт

Имате прашања? Секогаш сме отворени и достапни за Вас и Вашите прашања.