tehnotrans-sediste-i-vozen-park-4.jpg

10

години искуство
За Нас

Лидери во ЛОГИСТИКАТА

Компанијата е основана во 2010та година со идеја на нашите клиенти да им понудиме брз, ефикасен и сигурен транспорт на пратки, во домашни и меѓународни подрачја.

ВИЗИЈА

Нашата визија е заедно со Вас да ја достигнеме лидерската позиција во сегментот на логистички услуги во регионот.

МИСИЈА

Веруваме во избор на квалитетен и стручен кадар, користење на стекнато искуство, употреба на современа опрема и примена на најновите технологии, се со цел да овозможиме квалитетен и навремен одговор на сите потреби на клиентите.

За Нас

Компанија фокусирана КОН КЛИЕНТИТЕ

За Нас

Водени на нашите корпоративни вредности, набрзо по основањето на команијата извршивме проширување на дејноста во повеќе полиња, така што во моментов нудиме палета на услуги клучни за успешно работење на компаниите.

Покрај меѓународен и домашен превоз на пратки нудиме комплетни логистички решенија, складирање на стока, доставување на пратки до конечно одредиште, аутсорсинг на дистрибутивни активности во име и за сметка на нашите клиенти, дистрибуција и монтажа на мебел, како и консалтинг услуги во меѓународната трговија која повлекува комуникација со добавувачи од странство.

Сето тоа резултира во наша специјалност за збирен превоз, комплетни утовари, дистрибуција и целокупна логистика. Воедно, за нашите клиенти обезбедуваме кваитетно, ефикасно и професионално застапување при процесот на увзоно и извозно царинење, во земјата и странство, како и помош при толкување на законските прописи при истото.

Транспортот на стока го вршиме со наши возила, од и кон Македонија, до и од било која точка во Европа, додека за подалечни дестинации ги ангажираме нашите партнери во странство.

Денес тимот на Технотранс е составен од млади, но искусни професионалци посветени на создавање и изнаоѓање на комплетни логистички решенија за секого од Вас. Односите кои ги градиме со нашите клиенти се засноваат на меѓусебна доверба, разбирање и обострана професионалност  кое резултира со долгорочни партнерски договори.

Високото ниво на стручност, ефикасноста во работењето, техичката опременост и квалитетот на услугите кои ги нудиме се наша најдобра препорака и гаранција за квалитет. Сето ова не вбројува во самиот врв на логистичките компании и создава огромна доверба како кај домашните, така и кај надворешните клиенти.

Корпоративно видео

Што може ДА НАПРАВИМЕ ЗА ВАС

Цели и вредности

Задоволството на клиентите НА ПРВО МЕСТО

Компанијата е основана водени од целта за препознавање на потребите и идеите на клиентите и нивно спроведување на дело. Целта ни е да изградиме доверба помеѓу сите инволвирани страни во логистичкиот процес преку спроведување на одговорна деловна политика.

Понатаму, поставивме цел за препознатливост како сигурен партнер за сите наши клиенти и соработници. Поради тоа во секој момент сме подготвени да го понудиме најдоброто решение и истото секогаш да го реализираме до крај, исто така цел ни е квалитетот да го поткрепиме со ефикасност на нашите услуги.

Затоа на Вашите барања ги одговараме во најкус можен рок, при што изготвуваме понуди со оптимални предлози за транспорт на Вашите пратки, со исполнување на Вашите временски рокови. Нашето време Ви е посветено Вам. На крај, нашата иднинска цел е да имаме задоволни клиенти со кои ќе поставуваме нови цели, заеднички развој и напредок. Придружете ни се во создавање на нови идеи и цели.

Игор Петковски

Управител
Вести

Најнови ИНФОРМАЦИИ

Вести

Партнери

Некои од НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Партнери